Zorgeloos de zomer in, samen met Zorgboetiek!

Vertrek je binnenkort op reis, staat kamperen op de planning of ga je nog op daguitstap naar de kust? Wat er ook nog op de agenda staat deze zomer, sowieso zijn er een aantal items die zeker niet mogen ontbreken in de valies, rugzak of handtas. Of blijf je liever thuis voor een staycation? Ook dan komen bepaalde producten goed van pas. Zorgboetiek helpt je graag een handje!

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans op een verrassend zomerpakket van Zorgboetiek, ter waarde van 150 euro! Zo kan jij volop genieten van een zorgeloze zomer. Elke Zorgboetiekwinkel schenkt dit pakket weg.

Het pakket bevat de volgende items:
👜 Family Bag van het merk Childhome, de ideale tas voor alle familie-uitstapjes met veel opbergruimte en trendy design.
☀️ Naïf body en face sunscreen SPF30 voor grown-ups, 100% vegan dankzij het gebruik van natuurlijke minerale UV filters.
🦟 Ecologisch anti-muggen apparaat ‘Babyfriend’ op basis van ultrasone trillingen zonder chemicaliën, inclusief nachtlampje.
🦊 Squitos mugwerende stickers met vrolijke dierenillustraties, tot 72 uur bescherming.
🎧 Bluetooth headset, handig bij muziek luisteren, spelen op tablet en zoveel meer!

Maak kennis met Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, maar ook mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 fysieke winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Speel mee en win!

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Laat ons hieronder weten of je Zorgboetiek al dan niet kent en zo ja, hoe? Vul ook jouw contactgegevens in, zo kunnen we laten weten als jij de gelukkige winnaar bent van dit leuke zomerpakket van Zorgboetiek.

Is het formulier hieronder volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox.

Veel succes en geniet van de zomer! 😎


Deze wedstrijd is afgelopen, de winnaars worden in de week van 17/08/2020 gecontacteerd.

Veel succes gewenst!

Het Zorgboetiek-team

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.