WaterWipes, ‘s werelds zuiverste babydoekjes

Wanneer een baby geboren wordt, is de buitenste huidlaag van hun huidje nog niet volledig opgebouwd. Deze is dunner dan die van volwassenen waardoor deze een speciale verzorging nodig heeft. WaterWipes zijn daarom ideaal. Deze unieke en gepatenteerde babydoekjes zijn mild en zuiver als katoen en water, maar net zo efficiënt als klassieke babydoekjes. WaterWipes bestaan voor 99,9% uit zuiver water en 0,1% fruitextract en is parfum-, geur- en alcoholvrij. Bovendien bevatten de babydoekjes geen chemicaliën en synthetische toevoegingen en zijn ze niet-irriterend. Kortom, uiterst geschikt voor de meest gevoelige huid.

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans een doos WaterWipes met 720 stuks van Zorgboetiek! Zo kan ook jou baby genieten van een optimale verzorging. We schenken in totaal maar liefst 5 dozen WaterWipes weg! 👶

Maak kennis met Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, maar ook mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Ontdek ons ruime aanbod voor baby’s en toekomstige ouders

Voor de verzorging van moeder en kind vind je bij Zorgboetiek alle benodigdheden. Alles voor het geven van borstvoeding, trendy items voor de babyuitzet, verzorgingsproducten voor baby’s en noem maar op. Verder zijn praktische en leuke kinderspullen te verkrijgen zoals een luchtbevochtiger met een leuk design of een hippe reiskoffer. Natuurlijk is veiligheid voor je kleine uk van belang: een autostoel, stopcontactbeschermer, enzovoort zijn ook voorzien in het assortiment.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden eind november-begin december 2020 uitgeloot.

Houd onze sociale media in de gaten want we lanceren regelmatig leuke acties!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.