Blijf in beweging!

De maatregelen als gevolg van het coronavirus zorgen ervoor dat onze normale dagelijkse routine er anders uitziet. Ook de wekelijkse trainingsmomenten van je sportclub of de vaste momenten waarop je met vrienden ging fitnessen of joggen, moesten eraan geloven.

Een gezonde geest in een gezond lichaam! De boodschap luidt nog steeds “Blijf bewegen!”. Zowel onze fysieke als mentale gezondheid krijgt hierdoor een boost. Doe thuis een work-out, maak een wandeling in de buurt of trek je loopschoenen aan en ga er op je eentje of met iemand van het gezin op uit! De lentezon is opnieuw van de partij en zorgt voor een flinke portie vitamine D, zalig!

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans op een luxe sporthorloge van het kwaliteitsvolle merk Polar ® ter waarde van 199,90 euro, aangeboden door Zorgboetiek. Zo worden jouw persoonlijke prestaties tot in de puntjes opgemeten. Game on!

Win een Polar Ignite ®

Deze nieuwe generatie is jouw ideale persoonlijke work-out partner. Dit fitnesshorloge verzorgt je planning en biedt kant-en-klare trainingen die aansluiten bij je actuele fitheid. Zo krijg jij een persoonlijke work-out zonder burn-out! Bovendien beschikt dit sporthorloge over een gps-tracker.

Daarnaast meet de Polar Ignite je herstel tijdens de nacht, volgt het je slaap en geeft het gedetailleerde inzichten van je slaapfasen. Kijk naar de video hiernaast en wordt verrast door alle mogelijkheden van de Polar Ignite ®!

Maak kennis met Zorgboetiek!

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, kinderen, sportliefhebbers, maar ook mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 fysieke winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Deel jouw ultieme tip om thuis in beweging te blijven!

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Laat ons jouw ultieme tip weten om thuis in beweging te blijven, want sharing is caring! Vul ook jouw contactgegevens in en maak kans op een luxe Polar ® fitnesshorloge ter waarde van 199,90 euro, aangeboden door Zorgboetiek.

Is het formulier hieronder volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox.

Veel succes en keep on moving!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.