🚴‍♀️ Al fietsend de zomer door

De kinderfietskar Hamax Outback is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk, veilig en multi-functioneel. Een stevig, aluminium frame biedt een optimale bescherming voor de kinderen met een royale hoeveelheid ruimte in de cockpit.

De fietskar Hamax Outback heeft een comfortabel interieur en grote ramen die je kind een goed zicht geven. De trailer kan eenvoudig worden opgevouwen en vervoerd en is geschikt voor diverse toepassingen in uiteenlopende terreinen. Door de instelbare vering geeft de fietskar een rustig en soepel rijgedrag. Ontdek alle informatie over de Hamax Outback fietskar op de webshop van Zorgboetiek.

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans deze Hamax Outback kinderfietskar aangeboden door Zorgboetiek! 👇 

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, maar ook mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt in september 2021 uitgeloot.

Houd onze sociale media in de gaten want we lanceren regelmatig leuke acties!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.