🔊 Speel je favoriete muziek af waar je maar wilt!

De Swisstone BX-580 XXL is de perfecte bluetooth speaker voor thuis of on the go. Met zijn rijke stereogeluid en basreflectoren geniet je van topkwaliteit! Dankzij 50 watt muziekvermogen en IPX6-waterbestendigheid ben je klaar voor elke setting, of je nu bij het zwembad, tijdens het sporten, in huis of onderweg bent. De 8000 mAh Li-ion-batterij zorgt voor een lange speelduur van maximaal 8 uur en biedt ook een extra powerbank-functie dankzij de USB-uitgang. Mocht de batterij opraken van uw smartphone, dan heeft de swisstone BX 580 XXL een USB-C poort voor snel opladen.

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans deze Swisstone XXL bluetooth speaker aangeboden door Zorgboetiek! 👇 

Welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, maar ook mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt in juli 2021 uitgeloot.

Houd onze sociale media in de gaten want we lanceren regelmatig leuke acties!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.