💘 Liefde is… samen aan je gezondheid werken

Wil je voor Valentijn jezelf of iemand die je lief hebt verrassen met een Polar sporthorloge? Zorgboetiek schenkt maar liefst twee Polar sporthorloges weg! Misschien wel voor jou en je partner? Waag je kans en vul het wedstrijdformulier hieronder in. Deelnemen kan tot en met 28 februari 2023. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

⌚ Polar Pacer Pro carbon grey
Dit ultralichte, nieuwe hardloophorloge met GPS en een ingebouwde barometer voorziet serieuze lopers van geavanceerde trainingstools waarmee ze hun loopefficiëntie en prestaties kunnen verbeteren. Maak van elke run de moeite waard!

🧘 Polar Ignite 3 champagne gold
Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, thuiszorg en voor mensen die hulp wensen in zelfstandig leven. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Zo maak je kans op een Polar sporthorloge! Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

Veel succes gewenst!

Bedankt! 

Deze winactie is afgelopen. De winnaars worden uitgeloot in maart 2023 en persoonlijk gecontacteerd.
Houd de sociale media van Zorgboetiek in de gaten op de hoogte te blijven van alle acties en updates.

Veel succes! 

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.