💘 Liefde is… samen aan je gezondheid werken

Wil je voor Valentijn jezelf of iemand die je lief hebt verrassen met een Polar sporthorloge? Zorgboetiek schenkt een Polar Ignite 3 sporthorloge weg! Misschien wel voor jouw geliefde? Waag je kans en vul het wedstrijdformulier hieronder in. Deelnemen kan tot en met zondag 18 februari 2024. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media. ✅

⌚ Polar Ignite 3
Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, thuiszorg en voor mensen die hulp wensen in zelfstandig leven. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Binnenkort opent ook onze nieuwe winkel in Kapellen! Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Zo maak je kans op een Polar sporthorloge! Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media. ✅

Veel succes gewenst!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.