🛀 Verras je geliefde met verzorging goed voor de huid, de gezondheid en onze planeet

Wil je voor Valentijn jezelf of iemand die je lief hebt eens goed in de watten leggen? Zorgboetiek schenkt maar liefst 5 verwenpakketten van Ray weg! De set bevat alle items voor de complete winterverzorging van je lichaam. De hand wash, body lotion, handcrème, bath & shower oil en lipbalsem reinigen, voeden en herstellen je droge huid. Deelnemen kan tot 14 februari.

Benieuwd naar het aanbod van Ray? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van Zorgboetiek.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, maar ook mensen die hulp wensen in de thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Waag je kans! 🍀

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Zo maak je kans op één van de vijf verwenpakketten van Ray care aangeboden door Zorgboetiek. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox.

Veel succes gewenst!

Deze wedstrijd is afgelopen.

De winnaars worden eind februari 2022 uitgeloot en persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

 

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.