💯 Voor de allerliefste papa’s

Heb jij een papa dat je graag wilt verrassen met een origineel cadeau? Goed nieuws! Zorgboetiek schenkt een Polar Ignite 3 Titanium sporthorloge weg voor alle papa’s die dagelijks het beste van zichzelf geven. De papa van je kinderen, je opa, pluspapa, schoonvader, noem maar op! Want alle vaderfiguren verdienen toch een mooi extraatje op hun speciale dag. ✅

⌚ Polar Ignite 3 Titanium Fitness Smartwatch
Polar Ignite 3 is een stijlvolle activity tracker met GPS dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl. Dit splinternieuwe model met titanium look en leren bandje zorgt voor een stijlvol geheel.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor hulpbehoevenden, kersverse ouders, baby en kind, sportliefhebbers en thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en klaar! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

Deze winactie is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd en bekend gemaakt in juli 2023.

Houd onze sociale media in de gaten voor alle updates!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.