Maak een vliegende start in 2024

Wil je in 2024 je sportieve dromen waarmaken? Dankzij Zorgboetiek kan je alvast beschikken over de juiste tools met de nieuwe Polar Vantage V3 sporthorloge! Dankzij de combinatie van biosensoren, AMOLED display, GPS en het meest uitgebreide pakket aan trainings- en hersteltools op de markt, is de Vantage V3 de krachtigste Polar van dit moment. De offline kaarten met gedetailleerde contouren wijzen je de weg en geven je de meest ultieme topografische ervaring. Nieuw is de ECG-meting rechtstreeks op het horloge. Plaats je vinger op de knop om altijd en overal binnen een paar seconden een hartfilmpje te krijgen, voor nog meer inzicht in jouw gezondheid. 

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor hulpbehoevenden, kersverse ouders, baby en kind, sportliefhebbers en thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en klaar! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. ✅ Niet ontvangen, check dan even je spam/ongewenste e-mails.

💙 Volg jij Zorgboetiek al via Facebook of Instagram? 

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.