📣 Op de hoogte blijven van al onze acties en updates?

Zorgboetiek is een zorgwinkel met handige hulpmiddelen voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar ons aanbod, kortingsacties, winacties, updates en een blik achter de schermen? Dan kan je Zorgboetiek volgen via sociale media op Facebook en Instagram. Bovendien kan je je registreren voor onze digitale nieuwsbrief. Geen spam, wel nuttige informatie in een handig overzicht. 

Jouw zorgwinkel, ook online

Bij Zorgboetiek kan je keuze maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, thuiszorg en voor mensen die hulp wensen in zelfstandig leven. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je een specifieke vraag? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

✅ Registreer je hier en blijf up-to-date

Hoe kun je registreren? Dat is heel eenvoudig! Vul onderstaand formulier in. Volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw registratie voor onze nieuwsbrief in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media. 👍

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.