😎 Summertime!

Daar is de zomer! We werden al goed verwend de laatste tijd met stralend weer, maar vanaf 21 juni start de zomer officieel! Om veilig en beschermd de vakantie in te duiken samen met je kids, schenkt Zorgboetiek een Naïf sun pakket weg! Bovendien geven we aan 20 deelnemers een Naïf strandtas cadeau. Waag snel je kans en registreer je hieronder. Vergeet ons ook niet te volgen op sociale media @zorgboetiek!

🧴 Win een Naïf sun pakket
De gehele Naïf-lijn is dermatologisch getest en bevat geen schadelijke ingrediënten zoals microplastics, parabenen en siliconen. Dankzij de minerale UV-filter van zinkoxide is je huid klaar voor de zonnestralen. Deze mineralen absorberen het zonlicht niet, dringen niet in de huid en verkleinen de kans op allergische reacties. Door de verzorgende oliën smeer je deze zonnecrèmes makkelijk uit zonder dat er een witte waas achterblijft. Bovendien zijn de Naïf sunscreens waterbestendig en beschikbaar in SPF 30 en SPF 50. Na het zonnen gebruik je de Cooling Aftersun Gel die de huid verkoelt en hydrateert met natuurlijke aloë vera en plantaardige glycerine. Ook fijn, de formule is niet vervuilend, waardoor de fauna en flora in de zee niet worden aangetast. Wist je trouwens dat de verpakking 100% vegan is? De tubes bestaan namelijk uit bioplastic op basis van suikerriet.

Het winpakket bevat de Naïf zonnecrème en zonnespray SPF 50 voor baby en kids, Naïf cooling aftersun, 2 Naïf doe-boeken en een ruime Naïf strandtas.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor hulpbehoevenden, kersverse ouders, baby en kind, sportliefhebbers en thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en klaar! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

Deze winactie is afgelopen. De winnaars worden uitgeloot en persoonlijk gecontacteerd in juli 2023. Houd de sociale media van Zorgboetiek in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties en promoties.

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.