💯 Mama’s aan de top!

Heb jij een lieve moeder die je graag eens zou verrassen met een fijn cadeau? Goed nieuws! Zorgboetiek schenkt een Ray verzorgingspakketje weg voor alle moeders die dagelijks het beste van zichzelf geven. Onder moeder verstaan we ook de mama van je kinderen, je oma, stiefmoeder, plusmama, noem maar op! Want alle moederfiguren verdienen toch een mooi extraatje op hun speciale dag. 

🧴 Ray anti-aging pakket
Wist je dat de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden zodra we 30 jaar oud zijn? Het doeltreffende anti-aging gamma van Ray pakt huidveroudering op alle mogelijke vlakken aan dankzij krachtige ingrediënten met een preventief en behandelend effect. Zo helpen de producten om fijne lijntjes en kraaienpootjes heel snel te doen verdwijnen, pigmentvlekken te verminderen en om diepe rimpels na 4 weken te verminderen. Het winpakket bevat het serum, de oogverzorging en de dagcrème.

 

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor hulpbehoevenden, kersverse ouders, baby en kind, sportliefhebbers en thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 5 winkels in Asse, Aalst, Hasselt, Roeselare en Kapellen. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en klaar! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

Deelnemen kan nog tot 13 mei 2024. Veel succes!

Deze winactie is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd. Houd onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.