💯 Mama’s aan de top!

Heb jij een lieve moeder die je graag eens zou verrassen met een origineel cadeau? Goed nieuws! Zorgboetiek schenkt maar liefst twee leuke items weg voor alle moeders die dagelijks het beste van zichzelf geven. Onder moeder verstaan we ook de mama van je kinderen, je oma, stiefmoeder, plusmama, noem maar op! Want alle moederfiguren verdienen toch een mooi extraatje op hun speciale dag. ✅

😴 Tempur Comfort hoofdkussen
De Tempur Comfort Pillow combineert ondersteuning en comfort op een geheel eigen wijze. Het kussen heeft een traditionele vorm en bevat gegranuleerd Tempur materiaal. Dit zorgt voor fluweelzacht comfort, waarbij de drukverdelende eigenschappen gewaarborgd blijven.

👜 Mommy Bag
Deze ruimte tas heeft alle vertrouwde kenmerken van de originele Mommy Bag (grote opbergruimte, handige ritsen, meerdere zakken, koelzakje,…) gecombineerd met een nieuw, trendy design! Wat maakt deze tas uniek? De lederen details, de canvas riemen, de waterafstotende stof, hoogwaardige ritsen en een trendy, sportief design! Perfect voor elke gelegenheid.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor hulpbehoevenden, kersverse ouders, baby en kind, sportliefhebbers en thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en klaar! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

Deelnemen kan nog t.e.m. 14 mei 2023. Veel succes!

Bedankt! 

Deze winactie is afgelopen. De winnaars worden eind mei 2023 bekend gemaakt. Houd de sociale media van Zorgboetiek in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates en acties!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.