🎁 Zorgboetiek schenkt wat extra warmte tijdens het eindejaar 

Staat je verwarming ook wat lager dan normaal? Zorgboetiek schenkt maar liefst 4 warmtepakketten weg gevuld met items die jou en je gezin wat extra warmte bieden voor deze winter. Deelnemen kan tot en met 8 januari 2023.

🍒 Kersenpitkussen van Kersepitje
De warmtekussens van Kersepitje geven zalige warmte aan het lichaam, precies op die plaats waar dat het hardst nodig is. Als het kersenpitkussen enkele minuten in de micorgolfoven heeft gelegen, straalt het een knusse warmte uit. Kersepitje verlost je van koude voeten. Leg het kussentje in de nek als je wat gespannen bent of op de buik om krampen te verlichten. Ook ideaal om baby’s wiegje op te warmen. Kersepitje neemt onmiddellijk de vorm van het lichaam aan. Het kan niet uitlopen en wordt nooit kouder dan de eigen lichaamstemperatuur.

🧦 Medima bedsokken en stadskousen
Nooit meer koude voeten met de Medima Warm Feet collectie. De bedsokken geven een uniek gevoel van welbehagen tijdens het slapen. Daarnaast maken ze een avondje thuis in de zetel extra aangenaam. De stadskousen zijn ideaal voor thuis en zorgen voor extra gezelligheid.

🧸 Cherry Belly knuffeldier
Je hoeft enkel het zachte, hartvormige kersenpitkussentje vanuit het buikje van het knuffeldier te verwarmen en nadien je oogappel ten volle laten genieten van de zalige warmte die het knuffeldier uitstraalt. Het verwarmen van het hartkussentje is uiterst eenvoudig en binnen enkele minuten heb je een veilige en aangename warmteknuffel. Kersenpitten houden de warmte urenlang vast en de knuffels kunnen naar hartenwens gebruikt worden, elk moment van de dag. Cherry Belly is een ideaal en veilig alternatief voor een warmwaterkruik.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, thuiszorg en uiteraard voor mensen die hulp wensen in zelfstandig leven. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Waag je kans! 🍀

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Zo maak je kans op een van de vier warmtepakketten aangeboden door Zorgboetiek. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox.

Veel succes gewenst!

Deze winactie is afgelopen. De winnaars worden in januari 2023 persoonlijk gecontacteerd. Veel succes! 

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.