🎁 Zorgboetiek schenkt wat extra warmte tijdens het eindejaar 

Ook nood aan wat extra warmte tijdens de koude en donkere dagen? Zorgboetiek schenkt maar liefst 5 warmtepakketten weg gevuld met items die jou en je gezin wat extra warmte bieden voor deze winter. Deelnemen kan tot en met 7 januari 2024.

🍒 Kersenpitkussen van Kersepitje
De warmtekussens van Kersepitje geven zalige warmte aan het lichaam, precies op die plaats waar dat het hardst nodig is. Als het kersenpitkussen enkele minuten in de micorgolfoven heeft gelegen, straalt het een knusse warmte uit. Kersepitje verlost je van koude voeten. Leg het kussentje in de nek als je wat gespannen bent of op de buik om krampen te verlichten. Ook ideaal om baby’s wiegje op te warmen. Bovendien neemt een kersenpitkussen onmiddellijk de vorm van het lichaam aan.

🧦 Medima antislip huissokken
Nooit meer koude voeten met de Medima Warm Feet collectie. De huissokken geven een uniek gevoel van welbehagen tijdens het slapen. Daarnaast maken ze een gezellig avondje thuis in de zetel extra aangenaam. Deze kousen zijn ideaal voor thuis en zorgen voor extra veiligheid dankzij de antislip aan de onderkant van je voet.

😌 Warmwaterkruik
Deze warmwaterkruik is extra cosy door het winterse gebreide design. Gebruik deze kruik bij last van bijvoorbeeld gewrichts-, spier- of menstruatiepijn, maar natuurlijk ook heel lekker voor in de wintermaanden. Je kunt deze kruik onder je deken leggen, zodat hij je bed lekker opwarmt. Door de afneembare hoes, die je kunt wassen, is de kruik veiliger in gebruik dan alleen een rubberen buitenkant.

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor nieuwe ouders, baby en kind, sportliefhebbers, thuiszorg en uiteraard hulpbehoevenden. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

Waag je kans! 🍀

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Zo maak je kans op een van de vijf warmtepakketten aangeboden door Zorgboetiek. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox.

Veel succes gewenst!

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.