👩‍🏫 Helemaal klaar voor de start van het nieuwe schooljaar

De zomervakantie loopt op zijn einde en de schoolpoorten gaan binnenkort terug open. Gaat jouw (klein)zoon of dochter ook terug naar school? Dan kunnen deze handige items van pas komen om je kleine oogappel klaar te stomen voor 1 september!

🚴 Kinderfietshelm
De Melon fietshelm is in de maat XXS-S (46 cm – 52 cm), geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Voorzien van een leuke print met dinosaurus. Veilig op de fiets naar school!

🎒 My First Bag
Dit eerste rugzakje voor jouw peuter is groot genoeg voor een broodtrommel, drinkbusje en zijn/haar favoriete spulletjes. De afneembare en verstelbare veiligheidsgesp zorgt ervoor dat de rugzak altijd comfortabel aanvoelt en goed blijft zitten! Het rugzakje heeft een bordeaux/aubergine kleur.

🎧 Gehoorkap
De Banz Noise Cancelling hoofdband biedt een doeltreffende gehoorbescherming voor kleine kinderen in alle lawaaierige omgevingen. Gemakkelijk te dragen en de oortjes hebben veel ruimte in de schelpen en de schuimranden zijn comfortabel. De hoofdband is verstelbaar om het comfort te garanderen. Ideaal om de concentratie te behouden tijdens huiswerk maken!

Van harte welkom bij Zorgboetiek

Zorgboetiek is een zorgwinkel waar je keuze kan maken uit de handigste hulpmiddelen en zorgmateriaal voor alle leeftijden. Alles voor hulpbehoevenden, kersverse ouders, baby en kind, sportliefhebbers en thuiszorg. Iedereen kan materiaal aankopen bij Zorgboetiek. Leden van LM Plus genieten van 15% korting.

Er zijn 4 winkels in Asse, Aalst, Hasselt en Roeselare. Bovendien kan je ook online bestellen in onze webshop www.zorgboetiek.beHeb je specifieke vragen? Contacteer ons via info@zorgboetiek.be.

🍀 Waag je kans! 

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! Vul gewoon onderstaand wedstrijdformulier in. Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en klaar! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze winactie in je mailbox. Vergeet ook niet om Zorgboetiek te volgen op sociale media zodat je in aanmerking komt. ✅

Deze winactie is afgelopen. De winnaar wordt bekend gemaakt in de loop van september 2023. Houd onze sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle acties en updates.

Dit is een campagne in samenwerking met LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.