Zonnebrilactie LM Plus 2021

Bescherm je ogen ☀️

De zomer en – hopelijk – het zonnige weer komen eraan. Maar blijf aandacht schenken aan je gezondheid: smeer je goed in als je lange tijd in de zon doorbrengt en draag een zonnebril. Want een zonnebril houdt UV-straling tegen en remt de ontwikkeling van bepaalde oogziektes zoals staar en netvliesveroudering.

Opgelet, niet alle donker getinte glazen van elke zonnebril bieden voldoende bescherming voor je ogen. Draag daarom altijd een kwalitatieve zonnebril met een label dat 100% UVA- en UVB-bescherming garandeert.

Dankzij LM Plus maak je in juni kans op 1 van 4 zonnebrillen met een waarde van 125 euro. Het model kies je helemaal zelf.

Wil je kans maken? Volg ons dan op sociale media, vul het wedstrijdformulier in en klaar! Waar wacht je op? Waag nu je kans! 🤗

LM Plus ziekenfonds, van harte tot je dienst! 💙

Ken je LM Plus? LM staat voor Liberale Mutualiteit en Plus voor onze talrijke voordelen. We zijn een ziekenfonds met het hart op de juiste plek en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel. Meer dan 200.000 tevreden leden genieten reeds van ons uitgebreid pakket aan voordelen.

We staan van harte tot je dienst tijdens alle levensmomenten. Baby op komst, bijna afgestudeerd, bij hospitalisatie, sportliefhebber, hulp nodig thuis, tips voor een gezonde levensstijl, noem maar op!

Misschien vorm je wel een match met LM Plus? Dan kan ook jij genieten van onze exclusieve voordelen!

Hoe kun je deelnemen?

Dat is heel eenvoudig! 💙Volg ons op social media @LMPlusziekenfonds én ✒️ vul het wedstrijdformulier in.

Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox. Veel succes gewenst! 🍀

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.