Deze actie is afgelopen. Binnenkort wordt de winnaar bekendgemaakt. Voor meer informatie over LM Plus, surf naar www.LMPlus.be!

Al fietsend door de zomer!

De zomer van 2020 zal er waarschijnlijk anders uitzien dan we voor ogen hadden. We hopen nog steeds dat onze buitenlandse reis mag doorgaan, maar velen bereiden zich al voor op een Belgische zomer. When life gives you lemons, make lemonade! Blijf niet bij de pakken zitten. Ook in België schuilen heel wat pittoreske plekjes en adembenemende landschappen. Bovendien bestaat er geen betere manier om deze prachtige streken te ontdekken dan op de fiets met de zon op je snoet, zalig!

Wij van LM Plus willen je daarbij een handje helpen, want als ziekenfonds hechten we een groot belang aan ieders gezondheid. Blijf in beweging en neem bijvoorbeeld eens meer de fiets om boodschappen te doen of naar je werk te gaan. Samen met het gezin of vrienden, weliswaar op afstand, gewoon er even lekker tussenuit, volop genieten van de omgeving. Een gezonde en milieubewuste manier om je te verplaatsen. Twee vliegen in één klap!

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans op een elektrische fiets van het Belgische kwaliteitsvolle merk Oxford ter waarde van 2.000 euro! Zo kan je al fietsend een stralende zomer tegemoet!

Win een elektrische fiets van het merk Oxford, op en top Belgische fietskwaliteit!

Oxford Bikes vormt een vaste waarde binnen de Belgische fietsmarkt. Omwille van de impact die de coronacrisis heeft op de lokale handelaars, willen we als liberaal ziekenfonds ons steentje bijdragen en de Belgische economie steunen waar mogelijk. Daarom de bewuste keuze voor een elektrische fiets van de kwaliteitsvolle en Belgische merk Oxford.

Ontdek het bedrijf Oxford Bikes in de video hiernaast.

Oxford Cambridge E-Bike

De winnaar van deze actie ontvangt een Oxford ‘Cambridge’ elektrische fiets. De fiets wordt uiteraard aangepast naar de specifieke behoeften. Zo kan je de volgende zaken zelf kiezen:

  • Kleur
  • Maat
  • Heren- of damesmodel

Bovendien heeft de fiets standaard 2 jaar garantie en 1 jaar gratis Oxfordbijstand en pechverhelping in België.

De fiets zal over een zware batterij beschikken van 504 Wh, zodat je ten volle kan genieten van lange fietsritten!

Deel jouw favoriete fietsbestemming!

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig. Deel jouw favoriete fietsbestemming! Fiets je met plezier richting de Belgische kust of is een fietstocht in de Kempen meer iets voor jou? Het hoeft ook helemaal niet ver te zijn. Neem je op zondag graag de fiets om familie te gaan bezoeken? Is een gezellige fietsnamiddag met het gezin waarbij je onderweg stopt voor een welverdiend ijsje meer iets voor jou? Het kan allemaal! Laat het ons weten en misschien ga je binnenkort naar jouw favoriete fietsbestemming op een gloednieuwe elektrische fiets!

Vul ook jouw contactgegevens in en maak kans op een elektrische fiets van het merk Oxford ter waarde van 2.000 euro!

Is het formulier hieronder volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox.

Veel succes gewenst en maak er een stralende zomer van!

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.