Win een mocktailworkshop

Mocktailworkshop voor jou en 14 vrienden 🍹

Niemand moet ervan overtuigd worden dat een mocktail een uitstekend alternatief is voor alcohol. Het enige wat je nodig hebt, is een doos vol lekkere en verse ingrediënten. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een mocktailworkshop voor 15 personen.

In deze workshop leer je mocktail klassiekers maken zoals een alcoholvrije mojito of een variant op de gin tonic. Maar ook de allernieuwste mocktailrecepten komen aan bod. Een ervaren bartender demonstreert je aan de hand van verschillende technieken hoe je de lekkerste alcoholvrije mocktails kunt maken.

Je maakt eerst in groepjes van 5 à 6 personen een algemene alcoholvrije cocktail. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag om een heerlijke mocktail te maken. Zoals bijvoorbeeld de Lady Red op basis van frambozen, elderflowersiroop, verse limoensap en cranberry. Of wat dacht je van de Basil Ginger met basilicum, gember, verse limoensap, suikersiroop en tonic?

Wil je kans maken? Volg ons dan op sociale media, vul het wedstrijdformulier in en klaar! Waar wacht je op? Waag nu je kans! 🤗

LM Plus ziekenfonds, van harte tot je dienst! 💙

Ken je LM Plus? LM staat voor Liberale Mutualiteit en Plus voor onze talrijke terugbetalingen. We zijn een ziekenfonds met het hart op de juiste plek en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel. Meer dan 200.000 tevreden leden genieten reeds van ons uitgebreid pakket aan voordelen.

We staan van harte tot je dienst tijdens alle levensmomenten. Baby op komst, bijna afgestudeerd, bij hospitalisatie, sportliefhebber, hulp nodig thuis, tips voor een gezonde levensstijl, noem maar op!

Misschien vorm je wel een match met LM Plus? Dan kan ook jij genieten van onze exclusieve voordelen!

Hoe kun je deelnemen?

Dat is heel eenvoudig!

Volg ons op social media @LMPlusziekenfonds én vul het wedstrijdformulier in.

Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox. Veel succes gewenst!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.