Kies een mutualiteit die bij je past!

Mutu-wat? Misschien ken je het al, misschien heb je je ouders er al horen over praten of misschien ken je het helemaal niet. Hoe dan ook kom je er vroeg of laat mee in aanraking.

Meer nog, je bent verplicht om je aan te sluiten bij een ziekenfonds wanneer je 25 jaar wordt of wanneer je een eigen inkomen hebt als werknemer, werkzoekende of zelfstandige.

Door je in te schrijven bij een mutualiteit of ziekenfonds, ben je aangesloten tot de ziekteverzekering. De ziekteverzekering zorgt er bijvoorbeeld voor dat medische kosten betaalbaar blijven bij ziekte of ongeval. Ieder van ons heeft zo recht op een degelijke gezondheidszorg. Ook als je arbeidsongeschikt bent, krijg je via de ziekteverzekering een uitkering.

Je vindt het wellicht belangrijk dat je lid wordt van een ziekenfonds dat bij je past. Wij zijn ervan overtuigd dat we die verwachting kunnen inlossen: onze LM Plus-medewerkers dragen persoonlijke service hoog in het vaandel, medische kosten bij een ziekte of ongeval worden snel uitbetaald én LM Plus heeft een mooi pakket extra voordelen en diensten.

Bovendien scoren wij volgens een enquête in april 2020 van consumentenmagazine Test Aankoop qua klantentevredenheid het best van alle ziekenfondsen!

Laat ons weten wanneer je afstudeert en wij contacteren je op het moment dat je je moet aansluiten bij een ziekenfonds. Da’s al één iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Chill mode on!

Dit is een actie van LM Plus, het grootste liberale ziekenfonds in Vlaanderen. Ontdek meer over onze mutualiteit op www.LMPlus.be.