Deelnemen is heel eenvoudig: laat ons weten met wie je het liefst op vakantie gaat, vul je contactgegevens in en maak kans op een verblijf in Center Parcs voor 6 personen! Wie weet ben je binnenkort op weg naar jouw favoriete Center Parcs!

Is het formulier hieronder volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox. Veel succes gewenst!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Jong of oud, een weekend eropuit met je vrienden of een gezellige midweek met je gezin is altijd welkom. Op vakantie en onbezorgd genieten, dicht bij huis? Ruil je saaie woonkamer in voor een groene en veilige omgeving in één van de Belgische Center Parcs.

Vakantie nemen heeft een heilzaam effect op de gezondheid. En dat vinden wij als ziekenfonds belangrijk. Even tijd nemen voor jezelf en de mensen die je dierbaar zijn. Even weg van alles en genieten van de natuur.

Klinkt goed? Neem dan deel aan deze wedstrijd en maak kans op een verblijf* in Center Parcs!

* De cadeaubon is geldig voor een midweek (van maandag tot vrijdag) of voor een weekend in één van deze Belgische parken: CP Erperheide (Peer), CP De Vossemeren (Lommel), CP Park De Haan (De Haan) en CP Ardennen (Vielsalm). De cottage waar je verblijft, biedt plaats aan 6 personen, behalve in CP Erperheide. Daar kun je slechts met 5 personen verblijven. De bon, te gebruiken tot één jaar na datum van uitgifte, is niet geldig tijdens de Belgische schoolvakanties en feestdagen.

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.