​De kans bestaat dat je ooit in een ziekenhuis terechtkomt: ziekte kan plots toeslaan en een ongeluk is snel gebeurd. De kosten voor een ziekenhuisopname kunnen snel toenemen. De verplichte verzekering betaalt wel een gedeelte terug, maar er blijft steeds een stuk voor je eigen rekening.

Die eigen kosten van een hospitalisatie kunnen je koude rillingen bezorgen. Zorg daarom dat je altijd gedekt bent met een hospitalisatieverzekering die betaalbaar is én bij jou past.

Hospitaal-Plus, de hospitalisatieverzekering van LM Plus biedt immers verschillende formules aan, aangepast aan jouw noden. Hoe meer je betaalt, hoe groter de dekking van je hospitalisatieverzekering, dat is logisch.

Stel je daarom de vraag wat jij precies verwacht van je hospitalisatieverzekering. Welke formule je ook kiest, Hospitaal-Plus zorgt voor een maximale dekking tegen een minimale bijdrage.

Gratis fleecedekentje

Wil je meer weten over de verschillende formules van Hospitaal-Plus? Dan helpen we je graag verder. We leggen alle pro’s en contra’s van elke formule naast elkaar, zodat je zelf de vergelijking kunt maken.

Vul hier je gegevens in en we geven je meer informatie over Hospitaal-Plus. Bovendien ontvang je een warm fleecedekentje van de Zorgboetiek*.

* Geldig zolang de voorraad strekt.

 

 

Dit is een actie van LM Plus, het grootste liberale ziekenfonds in Vlaanderen. Ontdek meer over onze mutualiteit op www.LMPlus.be.