Generation LM: highlight je toekomst!

Highlight: jij bent tussen de 18 en 25 jaar. Je bent nog maar net gestart aan het studentenleven, eindwerk, bachelorproef of thesis zijn zo goed als in de sacoche of misschien ben je al aan het werk. Hoe dan ook, je beleeft de tijd van je leven. Living the good life!

Wie studeert, is via de ouders aangesloten bij de mutualiteit. Maar wie een eigen inkomen heeft of 25 wordt (ook als je nog studeert), is verplicht om onder haar of zijn eigen naam aan te sluiten. Via Generation LM geven we jongeren de kans om ons te laten weten wanneer het zover is. Wij regelen daarna alles. 

Kies een mutualiteit die bij je past …

Mutu-wat? De woorden mutualiteit of ziekenfonds zeggen je misschien niet veel. Maar vroeg of laat kom je ermee in aanraking. De aansluiting bij een ziekenfonds is namelijk verplicht van zodra je een eigen inkomen hebt of van zodra je 25 jaar bent geworden.

Je vindt het wellicht belangrijk dat je lid wordt van een ziekenfonds dat bij je past. Wij zijn ervan overtuigd dat we die verwachting kunnen inlossen: onze LM Plus-medewerkers dragen persoonlijke service hoog in het vaandel, medische kosten bij een ziekte of ongeval worden snel uitbetaald én LM Plus heeft een mooi pakket extra voordelen en diensten.

Bovendien scoren wij volgens een enquête in april 2020 van consumentenmagazine Test Aankoop qua klantentevredenheid het best van alle ziekenfondsen!

… en zet de stap naar LM Plus!

Wil je graag aansluiten bij LM Plus. Dat kan door een vrijblijvend huisbezoek aan te vragen of een inschrijvingsformulier in te vullen. Heb je intussen nog vragen voor ons? Dan kun je ook terecht op onze website www.LMPlus.be. Maar voor nu, relax! Terwijl je jouw zotste jaren beleeft, zorgen wij mee voor je gezondheid.

Van harte tot je dienst!

Highlight je toekomst!

In deze fase van je leven ben je vaak bezig met je toekomst. Ofwel studeer je hard omdat je weet wat je wil bereiken, ofwel zoek je intens naar de weg die je wil inslaan. Je laatste examens, je eerste stage, de verdediging van je bachelor- of masterproef of het opstellen van je cv: het zijn stuk voor stuk belangrijke levensmomenten die je met een dikke fluostift mag omcirkelen.

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek ons op www.LMPlus.be.