Generation LM Win een elektrische step

Wint je dochter of zoon een elektrische step t.w.v. 500 euro?

Is je dochter of zoon tussen 18 en 25 jaar? Top, dan rijdt hij of zij binnenkort wel met een gloednieuwe e-step naar de les of naar een (eerste) job.

Vul onderstaand formulier in en that’s it. Veel succes!

Wie studeert, is via de ouders aangesloten bij de mutualiteit. Maar wie een eigen inkomen heeft of 25 wordt (ook als je nog studeert), is verplicht om onder haar of zijn eigen naam aan te sluiten. Via Generation LM geven we jongeren de kans om ons te laten weten wanneer het zover is. Wij regelen daarna alles. Wie vóór 30 september haar of zijn gegevens nalaat, maakt bovendien kans op een elektrische step t.w.v. 500 euro.

Chill Mode On Generation LM

Kies een mutualiteit die bij je past …

Mutu-wat? De woorden mutualiteit of ziekenfonds zeggen je kids misschien niet veel. Maar vroeg of laat komen ze ermee in aanraking. De aansluiting bij een ziekenfonds is namelijk verplicht van zodra iemand een eigen inkomen heeft of van zodra iemand 25 jaar is geworden.

Je vindt het wellicht belangrijk dat je dochter of zoon lid wordt van een ziekenfonds dat bij haar of hem past. Wij zijn ervan overtuigd dat we die verwachting kunnen inlossen: onze LM Plus-medewerkers dragen persoonlijke service hoog in het vaandel, medische kosten bij een ziekte of ongeval worden snel uitbetaald én LM Plus heeft een mooi pakket extra voordelen en diensten.

Bovendien scoren wij volgens een enquête in april 2020 van consumentenmagazine Test Aankoop qua klantentevredenheid het best van alle ziekenfondsen!

… en zet de stap naar LM Plus!

Is het tijd om aan te sluiten bij LM Plus? Dat kan door een vrijblijvend huisbezoek aan te vragen of een inschrijvingsformulier in te vullen. Heb je intussen nog vragen voor ons? Dan kun je ook terecht op onze website www.LMPlus.be. Maar voor nu, relax! Terwijl je kids hun zotste jaren beleven, zorgen wij mee voor hun gezondheid.

Van harte tot je dienst!

Waarom een elektrische step?

Er zijn heel wat voordelen aan een elektrische step: je beweegt je ecologisch door het leven en je vermijdt files. Met een snelheid tot 25 km/uur en een autonomie tot 20 km is de e-step handig voor kleine verplaatsingen.

Maar er is meer. Een step is hip, relatief goedkoop, gemakkelijk te besturen, compact en mobiel. Je bespaart bovendien heel wat tijd. Neem dus snel deel aan onze wedstrijd en win een elektrische step t.w.v. 500 euro!

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek ons op www.LMPlus.be.