Zwangerschapsconsulente LM Plus

Onze ervaren zwangerschapsconsulenten komen bij je langs met praktische informatie rond zwangerschap en geboorte. Omdat elke moeder dat verdient!

Zwangerschap LM Plus

Elke aanstaande mama die lid is van LM Plus krijgt een waardebon van 50 euro om leuke (baby)spullen te zoeken in de Zorgboetiek of online op www.zorgboetiek.be.

Zwangerschapsyoga LM Plus

Laat je begeleiden voor de bevalling met prenatale kinesitherapie, zwangerschapszwemmen of zwangerschapsyoga. LM Plus betaalt tot 45 euro terug.

Geboortepremie LM Plus

Een geboortepremie van 320 euro, dat krijgen de trotse ouders die lid zijn van LM Plus bovenop onze andere royale geboortevoordelen. De moeite waard!

Borstvoedingspremie LM Plus

LM Plus schenkt tot 375 euro aan elke mama die tot 6 maanden borstvoeding geeft. Elke 2 maanden krijg je een uitbetaling van 125 euro.

Dankzij de luiertussenkomst van LM Plus krijg je tot 75 euro voor luiers terugbetaald. Je kiest zelf welk merk of in welke winkel je de luiers aankoopt. Houd je het nog droog?

Kraamzorg LM Plus

Na de bevalling kan je een kraamverzorgende inschakelen, ook voor huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken of poetsen. De tussenkomst kan oplopen tot 200 euro.

Naast de geboortepremie krijg je als ouder een extra waardebon van 50 euro waarmee je (baby)spullen kan kopen in de Zorgboetiek of online op www.zorgboetiek.be.

Thuisoppas zieke kinderen LM Plus

Thuisoppas zieke kinderen, dat is 9 dagen gratis oppas per kind per jaar. Je leest het goed, deze dienst is volledig gratis! LM Plus betaalt dit aanzienlijk bedrag voor jou.

Remgeld terugbetaald LM Plus

LM Plus betaalt de remgelden terug voor kinderen tot 7 jaar met een geldig Globaal Medisch Dossier bij raadplegingen door huisartsen en geneesheerspecialisten.

Gratis hospitalisatieverzekering LM Plus

De hospitalisatie- en tandzorgverzekering van LM Plus is gratis voor kinderen tot 8 jaar als één van de ouders ook verzekerd is bij hetzelfde verzekeringsproduct. Echt waar!

Logopedie LM Plus

Maak je geen zorgen op gebied van spraak, taal, stem en gehoor. LM Plus betaalt in een periode van 24 maanden tot 700 euro terug voor behandelingen bij een logopedist.