Upgrade je home office! 💻

In 2021 dachten we even dat we het coronabeestje in bedwang hadden, maar ook met deze jaarwissel zetten we nog steeds de strijd verder tegen het vervelende virus. Ook in 2022 zal telewerk nog even de norm blijven. Een ganse dag zitten heeft een negatieve impact op onze gezondheid. Enerzijds omdat je minder in beweging bent, anderzijds kan je ook last krijgen van nek- en rugklachten door een slechte zithouding. Ben je student? Dan ben je ook steeds vaker thuis of op kot om te studeren of online lessen te volgen.

Bij LM Plus ziekenfonds blijven we niet bij de pakken zitten, en dat mag je best letterlijk nemen! We stimuleren namelijk een gezonde levensstijl door tips en tools aan te reiken. Daarom kan je dankzij LM Plus kans maken op een ergonomische bureaustoel ter waarde van maar liefst 920 euro, aangeboden door Projectatelier. Zo zorg je voor een goede houding aan je bureau en krijgt je home office een flinke upgrade!

LM Plus ziekenfonds, van harte tot je dienst. 💙

Ken je LM Plus? LM staat voor Liberale Mutualiteit en Plus voor onze talrijke voordelen. We zijn een ziekenfonds met het hart op de juiste plek en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel. Meer dan 200.000 tevreden leden genieten al van ons uitgebreid pakket aan voordelen.

We staan van harte tot je dienst tijdens alle LevensMomenten. Baby op komst, bijna afgestudeerd, bij hospitalisatie, sportliefhebber, hulp nodig thuis, tips voor een gezonde levenstijl, noem maar op! Misschien vorm je wel een match met LM Plus? Dan kan ook jij genieten van onze verrassende voordelen!

Vermijd rugklachten met de SoFi Mesh ergonomische bureaustoel! 👌

De SoFi Mesh ergonomische bureaustoel is van het zeer gekende en erkende
merk HÅGDe HÅG SoFi 7500 is een stoel met een mesh stoffering die je alle voordelen biedt van een ademende, transparante rugleuning. Bovendien geeft de netweave stoffering de stoel een aantrekkelijke uitstraling. De HÅG in Balance® technologie zorgt voor regelmatige onbewuste bewegingen vanuit de voeten en zorgt voor meer energie tijdens de werkdag. Beschikbaar met HÅG SlideBack™ armleggers waardoor je dichter aan jouw bureau kunt aanschuiven, zijwaarts kunt zitten of de armleggers kunt gebruiken als elleboogsteun. 

LM Plus schenkt in samenwerking met Projectatelier deze ergonomische bureautstoel weg ter waarde van 920 euro! Waar wacht je op? Waag je kans!

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig!

💙Volg ons op social media @LMPlusziekenfonds én ✒️ vul het wedstrijdformulier in.

Zo maak je kans op de ergonomische bureaustoel ter waarde van 920 euro aangeboden door Projectatelier!

Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox.

Veel succes gewenst! 🍀

Deze wedstrijd is afgelopen.

De winnaar wordt in de loop van februari 2022 uitgeloot en persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.