Ben jij Emma, Noah, Lotte of Mark?

Emma is van harte welkom bij LM Plus

Emma heeft net het levenslicht gezien. Zij en haar ouders krijgen o.a. tot 320 euro geboortepremie, tot 375 euro borstvoedingspremie, tot 200 euro kraamzorgpremie, een luierpakket tot 75 euro en een waardebon geboorte van 50 euro. En dat is pas het begin.

Noah trakteert zijn ouders

Noah is een gelukkige jongen. LM Plus betaalt het remgeld volledig terug (tot 7 jaar) en zijn hospitalisatie- en tandzorgverzekering is helemaal gratis (tot 8 jaar). Bovendien krijgt hij tot 700 euro terug voor logopedie. Noah lacht, hij weet wat hij met zijn extra zakgeld kan doen.

Lotte is de koningin te rijk

Lotte verwacht een prinses. Ze hoeft zich geen zorgen te maken over de bevalling want er komt een zwangerschapsconsulent aan huis met antwoorden op al haar vragen én een zwangerschapsbon van 50 euro. En dat is slechts een tipje van de sluier.

Een nieuwe wereld voor Mark

Mark had het niet verwacht, hij is weer gelukkig na zijn ziekte. Hij is dankbaar, niet alleen voor de snelle en correcte terugbetaling van zijn medische zorgen maar vooral voor het luisterend oor, de bemoedigende woorden en de hartelijke steun. Ook van LM Plus.