Alles loopt op wieltjes met LM Plus achterop! 🚴‍♀️

De zomervakantie zit erop! We kijken terug naar een ietwat grijze zomer met hier en daar een zonnestraaltje… Bij LM Plus kijken we steeds vooruit want na regen komt zonneschijn. We hopen dan ook in september nog een flinke portie vitamine D bij te tanken vooraleer we de herfst ingaan.

September is de maand waarin we met z’n alles meer aan de slag gaan na een deugddoend verlof, de kids opnieuw naar school gaan, waarin de herexamens eindigen en het nieuwe academiejaar de kop komt opsteken, enzovoort. Het is ook de maand waarin het sportseizoen opnieuw uit de startblokken schiet! We kunnen opnieuw naar de wekelijkse trainingen gaan, in het weekend een wedstrijd spelen… Ook de kids kunnen opnieuw gaan ravotten met de jeugdbeweging want ook daar start een nieuw werkjaar. Kortom, genoeg te beleven en om naar uit te kijken!

Om je te verplaatsen kan een e-bike handig van pas komen. Wij van LM Plus willen je daarbij een handje helpen, want als ziekenfonds hechten we een groot belang aan ieders gezondheid. Blijf in beweging en neem bijvoorbeeld eens meer de fiets voor verplaatsingen in de buurt bv. naar de supermarkt, de bakker, de sportclub of gewoon om een ontspannend ritje te maken. Een gezonde en milieubewuste alternatief tegenover de auto. Twee vliegen in één klap! En het liefst van al met de zon die september ons nog te bieden heeft op je snoet, zalig!

Speel mee met deze wedstrijd en maak kans op een elektrische fiets van het Belgische kwaliteitsvolle merk Oxford ter waarde van 2.000 euroHet specifieke model is de ‘Oxford Cambridge shimano nexus 7’ in het kleur gungrey, 418Wh batterij. De winnaar kan heren- of damesmodel kiezen.

LM Plus ziekenfonds, van harte tot je dienst! 💙

Ken je LM Plus? LM staat voor Liberale Mutualiteit en Plus voor onze talrijke voordelen. We zijn een ziekenfonds met het hart op de juiste plek en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel. Meer dan 200.000 tevreden leden genieten reeds van ons uitgebreid pakket aan voordelen.

We staan van harte tot je dienst tijdens alle levensmomenten. Baby op komst, bijna afgestudeerd, bij hospitalisatie, sportliefhebber, hulp nodig thuis, tips voor een gezonde levensstijl, noem maar op!

Misschien vorm je wel een match met LM Plus? Dan kan ook jij genieten van onze exclusieve voordelen.

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! 💙Volg ons op social media @LMPlusziekenfonds én ✒️ vul het wedstrijdformulier in.

Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox. Veel succes gewenst! 🍀

Deze wedstrijd is afgelopen.

De winnaar wordt in de loop van oktober 2021 uitgeloot en persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.