Logo Crejaksie

Slechts 125 euro*
voor een week vakantie met Crejaksie?
Dat is knettergek!

Crejaksie vakantie

Zijn jouw kinderen tussen 5 en 16 jaar en willen ze een onvergetelijke vakantie beleven tijdens de zomer van 2020? Crejaksie, de jeugddienst van de Liberale Mutualiteit, organiseert al meer dan 50 jaar tal van creatieve en actieve vakanties voor kinderen en jongeren in binnen- en buitenland. Gebrevetteerde monitoren begeleiden de kinderen 24 uur op 24 en zorgen voor een avontuurlijk en afwisselend programma.

Speciale aanbieding*!

LM Plus biedt haar leden de kans om hun kinderen tussen 5 en 16 jaar één week op vakantie te laten gaan voor slechts 125 euro*! Concreet geldt deze actie voor de volgende twee lokaties en data:

*Deze promoprijs geldt enkel voor leden van LM Plus. Niet-leden krijgen wel een promotie van 50 euro en betalen slechts 375 i.p.v. 425 euro.

Crejaksie De Panne
Crejaksie in De Panne

J-Club in De Panne

De ideale vakantie voor iedereen die van een beetje actie houdt. We ravotten op het strand, spelen knotsgekke spelletjes in de duinen, gaan mountainbiken, kuieren langs de avondmarkt in De Panne, maken het bos onveilig en houden een fantastisch feestje. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, gaan we naar Plopsaqua en Plopsaland! De ideale vakantie dus om je zomer onvergetelijk te maken.

Maaltijden
J-Club zorgt voor lekkere en evenwichtige maaltijden en besteedt de nodige aandacht aan de wensen van vegetariërs e.a. Alle drankjes zijn aan democratische prijzen.

Accommodatie
J-Club beschikt over mooie moderne vierpersoonskamers met douche en toilet, die comfort op maat bieden.

  • Tennisterreinen in open lucht
  • Omnisportterrein
  • Volledig vernieuwd speelplein, aangepast aan alle leeftijden
  • Petanquebanen
  • Wandelpaden
  • Fit-o-meter
  • Sporthal en overdekt zwembad op 500m
  • Uniek natuurreservaat
  • Uitgestrekt strand

HIGHLIGHTS

125 i.p.v. 222 euro
Gratis T-shirt
Bezoek Plopsaland en Plopsaqua
Chillen aan het strand
Avondmarkt (niet voor 5-8 jaar)
Knalfuif om de week af te sluiten

Crejaksie J-Club Bohan
Bohan De Knapzak

J-Club De Knapzak in Bohan

Laat je onderdompelen in het Ardennenleven. We bouwen de grootste kampen, nemen een duik in de Semois, trekken naar het bos, leren technieken om te overleven in het bos, spelen de leukste spelletjes en als kers op de taart maken we een heuse kajaktocht. Ook een echt avonturen-kampvuur mag niet ontbreken.

Maaltijden
Met haar koksopleiding en een verleden in de horeca zorgt gastvrouw Virginie steeds voor zeer lekkere maaltijden. Ze gaat creatief om met voeding waarin kwaliteit en gezondheid primeren. Ze is ook in staat om in te spelen op de noden van haar gasten.

Accommodatie
De J-club is een vakantiecentrum van de Liberale Mutualiteit in de Ardennen, gelegen in het mooie Bohan. De achtertuin van het centrum grenst aan de oever van de Semois, we kunnen zo het ondiepe water instappen. We verblijven er in kamers voor 4 of 6 personen die elk voorzien zijn van een eigen badkamer met douche en toilet. We logeren er tussen de bossen op een prachtig domein.

HIGHLIGHTS

125 i.p.v. 235 euro
Gratis T-shirt
Verblijf in 4 of 6 persoonskamers met eigen sanitair
Kajaktocht
Zwemmen in de Semois
Gratis en begeleid treinvervoer

Na je inschrijving word je gecontacteerd door een medewerker van Crejaksie, die je de nodige informatie zal geven (o.a. betalingsgegevens) om je vakantie definitief vast te leggen.

Je persoonsgegevens worden verwerkt door Crejaksie, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van je inschrijving en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten (direct marketing). Indien je niet wil dat wij jouw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op laura@crejaksie.be. Via dat adres kun je ook vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je op www.crejaksie.be.