Buitenspeeldag 2021 ☀️

Op woensdag 21 april is het opnieuw zover en vieren we Buitenspeeldag! Dat de Buitenspeeldag er dit jaar opnieuw anders zal uitzien, is wellicht geen verrassing. Geen groots evenement op één locatie, maar wel creatieve alternatieven om er met je eigen gezinsbubbel een leuke Buitenspeeldag van te maken. Want het is belangrijk dat kinderen kunnen blijven spelen en bewegen. 

Ook op de favoriete televisiezenders van je kids zal je heel wat leuke speel- en beweegtips krijgen voor thuis. Op www.buitenspeeldag.be vind je trouwens ook verschillende links met leuke speelideeën!

Nu we dus nog meer kunnen genieten van eigen tuin zorgen we met LM Plus voor en extraatje, en wat voor één!

Fun@home voor de kids! 🤸‍♂️

Bij LM Plus blijven we niet bij de pakken zitten, en dat mag je best letterlijk nemen! We stimuleren namelijk een gezonde levensstijl door tips en tools aan te reiken.

Daarom kan je dankzij LM Plus in april kans maken op 1 van de 4 speeltuigen waarmee je kids zich volop kunnen uitleven in de tuin: een Smoby speelhuis, schommel met glijbaan, trampoline met veiligheidsnet of Intex zwembad!

Zo blijven je kids op een leuke manier in beweging en kunnen ze profiteren van de gezonde buitenlucht, 2 vliegen in 1 klap!

Wil je kans maken? Volg ons dan op sociale media, vul het wedstrijdformulier in en klaar! Waar wacht je op? Waag nu je kans! 🤗

LM Plus ziekenfonds, van harte tot je dienst! 💙

Ken je LM Plus? LM staat voor Liberale Mutualiteit en Plus voor onze talrijke voordelen. We zijn een ziekenfonds met het hart op de juiste plek en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel. Meer dan 200.000 tevreden leden genieten reeds van ons uitgebreid pakket aan voordelen.

We staan van harte tot je dienst tijdens alle levensmomenten. Baby op komst, bijna afgestudeerd, bij hospitalisatie, sportliefhebber, hulp nodig thuis, tips voor een gezonde levensstijl, noem maar op!

Misschien vorm je wel een match met LM Plus? Dan kan ook jij genieten van onze exclusieve voordelen!

Hoe kun je deelnemen? Dat is heel eenvoudig! 💙Volg ons op social media @LMPlusziekenfonds én ✒️ vul het wedstrijdformulier in.

Is het formulier volledig ingevuld? Top! Klik op de knop ‘Verzenden’ en done! Je krijgt nog een bevestiging van jouw deelname aan deze wedstrijd in je mailbox. Veel succes gewenst! 🍀

Deze wedstrijd is afgelopen.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden in mei 2021 uitgeloot en gecontacteerd.

Houd onze sociale media in de gaten want we lanceren regelmatig leuke acties!

Met hartelijke groeten,
Het LM Plus-team

Dit is een campagne van LM Plus, de grootste liberale mutualiteit van Vlaanderen. Ontdek meer op www.LMPlus.be.